Het bedrijf produceert traditionele methoden, 100% handgemaakt, B20 legeringen voor drumstellen. B20 wordt verkregen uit 20% tin-koper brons. Voor koper wordt 99,99% koper gebruikt. Het wordt met de hand gesmeed, gevormd en na het draaien worden de tests uitgevoerd voordat het naar de klant wordt verzonden.
{"Certificeringen":"BIOLOGISCH: Afkomstig uit de biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT FR-BIO-01\nLabel Landema: Geëxtraheerd in onze distilleerderijen\nLand van fabricage: MADAGASCAR\nLand van oogst: MADAGASCAR\nPlantdeel: Schors\nSamenstelling: 100% Puur, natuurlijk en integraal.\nGeuropties: zoet, kruidig, zoet\nGecontroleerd en verpakt in onze werkplaatsen in Frankrijk\nCultuur\nDe kaneelboom, afkomstig van het eiland Ceylon (Sri Lanka), heeft zijn teelt vanaf de 19e eeuw verspreid naar alle landen van de Indische Oceaan. Madagascar is tegenwoordig een belangrijke producent van deze specerij.\nFabricage\nLandema biedt deze essentiële olie van kaneelschors aan door in te kopen bij een historische partner aan de oostkust van Madagascar, dicht bij de plantages. De selectie van een specifieke kwaliteit schors wordt gemaakt voor de distillatie.\n\nReferentie: CANHE1B\nProductfamilie: KANEEL\nType extract: Essentiële olie\nINCI-code: 100% SCHORSOLIE VAN CINNAMOMUM ZEYLANICUM\nLand van fabricage: MADAGASCAR\nLand van oogst: MADAGASCAR\nPlantdeel: Schors\nCategorie van gebruik voor particulieren: Ingrediënt\nBotanische naam: Cinnamomum verum J. Presl (Syn Cinnamomum zeylanicum Blume)\nSamenstelling: 100% Puur, natuurlijk en integraal."}
De biologische Criollo cacao nibs uit Madagaskar, rechtstreeks van Comptoir des épices Madagascar, worden verkregen uit zorgvuldig geselecteerde Criollo cacao bonen. De bonen worden geroosterd om hun rijke aroma's en knapperige textuur te onthullen, waardoor hun authenticiteit en natuurlijke voordelen behouden blijven.
1. Unieke oorsprong: De biologische Criollo cacao nibs uit Madagaskar komen uit cacaoplantages gelegen in de vruchtbare gebieden van Madagaskar. Het tropische klimaat, de rijke bodem en de passie van de producenten dragen bij aan de superieure kwaliteit van deze nibs.